ATHOS APARTMani

Svi apartmani su smješteni na najatraktivnijim lokacijama u Podgorici, na dvije lokacije, u strogom centru grada na jednoj, i preko puta “Delta City-a” u City kvartu na drugoj lokaciji.

Apartmani su opremljeni sa pažnjom i odabrani namjenski prema tržištu i potražnji. Svi su klimatizovani najmodernijim inverter uređajima, imaju internet, wi – fi sisteme bežičnog interneta, optički kabal, 24/7 video nadzore, usluge prevoza sa i do aerodroma, kao i recepciju na obje lokacije.

Svi ulazi imaju kodove i bezbjednosne sisteme protiv požara, liftove najmodernije generacije, garažna mjesta od -1 do -3 nivoa, takođe obezbjeđenim 24/7 video nadzorom, i liftove koji vas vode direktno iz garaže u Vaše apartmane. Led TV, kompletno opremljenu i moderno urađenu kuhinju, uređaje u kuhinji: mikrotalasna peć, čajnik, frižider, šporete sa ravnom pločom, mašina za pranje suđa, inventar kompletan, toster, mašine za pranje veša, prostrane spavaće sobe na bazi francuskih ležaja, i u dnevnim sobama takođe mogućnost spavanja na modernim Dormeo dušecima,i namještajem koji se razvače po želji i potrebi gostiju.

Želimo da učinimo ugodan i prijatan boravak naših gostiju kroz ponude naših spoljnih i uvezanih ponuda kao što su: restoran na bazi doručka ili punog panisona, organizovanje prevoza kako za individualne poslovne ili privatne potrebe naših gostiju, tako i organizovanje grupnog prevoza, turističkih aranžmana po želji, i obilasci Crne Gore od juga do sjevera… i još mnogo stvari i iznenađenja koje vas očekuju kod nas..

athos-background4