Villa “Athos” na Žabljaku
Žabljak, Montenegro

Informacije za cijene izražavaju se prema sezoni i našim rezervacijama, koje radimo sa više kompanija i sajtova za bookiranje, s toga ukoliko želite da rezervišete Villu “Athos”  kontakrirajte nas na: +382 67 227 595, kao i preko    e-mail: rent@athosapartments.me,

Vaš Athos team.

Detaljnije

Pozicija:
U najljepšem dijelu Nacionalnog parka Durmitora na svega 1,5km od Crnoga jezera, i šetačke staze od kuće do samoga jezera, gdje možete uživati u jednoj od najljepših prijedjela i planina Crne Gore,nalazi se villa “Athos”.

Sadrzaj:
Građena od prirodnih materijala kamen i drvo, čini i uljepšava okolinu i daje joj jos ljepši sjaj i bogastvo ove nesvakidasnje prirode koja je okružuje. Arhitektonski neobična i jedinstvena ne samo u ovom podneblju već i šire. Unutrašnjost je urađena takođe sa posebnom pažnjom i originalnih vizijama i osmišljenim namjenski rasporedom gdje može uživati 6 osoba potpuno komforno i zasebno, uživajući u doživljaju i luksuzu u njoj. Donji dio ima predsoblje, veliko kupatilo sa kadom, dnevnu sobu sa kaminom, trpezariju i kuhinju. Na prvom spratu imaju dvije master sobe sa garderoberima i kupatilima sa jaccuzzi sistemima i tuš kabinama. Poslednji sprat ima veliku spavaću sobu sa kupatilom i kadom, i prelijepim pogledom na park i okolinu. Iz garaže se izlazi ka prvom nivou, u istom dijelu suterena kuće od sadržaja pored mjesta za kola, posjeduje saunu, sobu za osoblje, kupatilo, i ostavu.

Uslovi:
Vila se izdaje na bazi minimum 7.dana, maksimum je neograničen, s tim da duži period boravka je po dogovorenom i unaprijed isplaniranim datumima i popustima u zavisnosti od perioda i dužine boravka.

NAPOMENA!!! Posebni praznici koji uključuju: tri dana pred, i pet poslije Nove godine, kao i Januar mjesec kompletan moraju se posebno rezervisati na e-mail, i poslati zahtjev na rent@athosapartments.me, za termine koji su naznačeni u NAPOMENI.

POSEBNI SADRŽAJI:
Villa “Athos” ima osoblje koje održava spoljnji dio dvorišta u ljetnjim mjesecima košenje trave, zalivanje cvijeća, čišćenje kuće, priprema i dogovor za dnevni jelovnik po želji gostiju: spremanje hrane (bez materijala i odlaska u prodavnicu), održavanje soba, spremanje kreveta, čišćenje kupatila, mijenjanje posteljine i peškira. U zimskom periodu čišćenje staze i prilaza od snijega ka kući, loženje vatre-kamina, održavanje kuće topolom, pripremanje nacionalnih jela u dogovoru sa gostima i želji (kačamak, cicvara, proje, pite, domaći jogurt, mlijeko,domaći čaj).U cijenu je uključen aranžman osoblja i obavezan je, takođe u cijenu je uključeno i pripremanje jela po želji sa kupljenom hranom od strane gostiju.

RASPORED PO SPRATOVIMA:

PRIZEMLJE:
Predsoblje, dnevna soba, kupatilo, kuhinja, trpezarija, terasa iz dnevne, i terasa iz trpezarije.
PRVI SPRAT:
Dvije sobe odvojene sa kupatilima, obije sobe imaju terase velike.
DRUGI SPRAT:
Velika spavaća soba sa kupatilom. Sve sobe imaju francuske ležajeve.
OBAVJEŠTENJE:
Za djecu od 7 pa nadalje godina nemamo poseban krevet. Za manju djecu od 7.godina ili bebe ukoliko se ukaže potreba za krevecem mora se poslati upit na email rent@athosapartments.me.

NAČIN PLAĆANJA:
Odrasli plaćaju punu cijenu u zaviisnosti kada se vrši rezervacija (sezonski). Djeca do 5.godina NE PLAĆAJU, s tim da nemaju odvojene krevete. Djeca od 6.god do 17 god. plaćaju 50% od pune cijene, s tim da takođe nemaju svoje zasebne krevete. Punoljetna djeca od 18 godina plaćaju punu cijenu, i broje se kao odrasli.

SISTEMI PLAĆANJA:
Gotovisnki, kao i karticama: Master, Visa, American Express.

 REZERVACIJE:  Rezervacije se vrše isključivo putem e-maila: rent@athosapartments.me
i na kontakt telefon: +382 / 67- 227-595.

Dodatno

Lokacija

Kontakt